Ghetele bărbătești din piele naturală marca ”Anna Cori” – de ce sunt cea mai bună opțiune în sezonul rece (P)Se știe că pantofii, încălțămintea în general, reprezintă acel element al ținutei care ne însoțește zilnic și care o completează. Practic, încălțămintea purtată poate scoate din anonimat o ținută aparent banală, motiv pentru care trebuie aleasă cu mare atenție.

Ne aflăm în plin sezon rece, iar pantofii nu sunt o opțiune tocmai viabilă. Ghetele, bocancii, cizmele au luat locul încălțămintei lejere. Ne vom opri astăzi asupra ghetelor bărbătești realizate din piele naturală, întrucât există numeroase motive pentru care sunt cea mai bună opțiune în sezonul rece. Conform reprezentanților ANNA CORI – brand autohton recunoscut pentru calitatea încălțămintei pe care o oferă în magazinele fizice din întreaga țară, dar și prin intermediul site-ului www.annacori.com – iată și care sunt aceste motive:

Oferă un plus de stabilitate

Unul dintre motivele principale pentru care ghetele sunt opțiunea numărul 1 în sezonul rece este reprezentat de nivelul de stabilitate sporit pe care îl oferă. A alege o pereche din gama de ghete barbati din piele naturala se traduce prin susținere corespunzătoare a corpului, chiar și în condiții de zăpadă ori polei. Aderența superioară a tălpii, dar și construcția robustă a acestui tip de încălțăminte garantează acest aspect.

Țin frigul la distanță

Temperaturile scăzute provoacă un real disconfort, mai ales dacă și încălțămintea nu oferă protecție în acest sens. Nu este însă cazul ghetelor, care țin frigul la distanță, chiar dacă drumurile pe jos sunt făcute destul de frecvent.

Oferă confort sporit piciorului

Secretul confortului oferit de gama de ghete bărbați din piele naturală stă de fapt în trei aspecte: calitatea materialului, îmbinările și cusăturile, dar și căptușeala din interior.

Pielea naturală este recunoscută ca fiind un material superior din punct de vedere calitativ. Confortul este oferit prin faptul că piciorului îi este permis să respire, fiind în același timp protejat de temperaturile scăzute.

Îmbinările și cusăturile oferă în cele din urmă comoditate la purtare, chiar și atunci când încălțămintea este purtată timp îndelungat. Nu în ultimul rând, confortul termic este asigurat de căptușeala interioară.

Sunt o investiție pe termen lung

Privind prin prisma frecvenței cu care se achiziționează încălțămintea, ghetele din piele naturală sunt cu siguranță o investiție pe termen lung. Este binecunoscut faptul că acest material conferă durabilitate și rezistență în timp a încălțămintei, cu îngrijirea corespunzătoare.

Spre deosebire de ghetele realizate din alte materiale, încălțămintea din piele naturală trece testul timpului: poate fi purtată în sezoane succesive, ajungând să devină astfel o alternativă economică și durabilă în același timp.

Sunt mereu în trend

Pentru cei care sunt atenți la partea de aspect, la impresia pe care o creează prin vestimentația și încălțămintea purtată, ghetele din piele naturală vor fi mereu o opțiune viabilă.

Nu există un material care să egaleze eleganța, rafinamentul pielii naturale și chiar stilul clasic ce nu se demodează niciodată. Ghetele bărbătești din piele naturală se potrivesc perfect cu orice stil vestimentar al sezonului rece, de la cel casual până la ținute office și business.

Se întrețin ușor

Cu siguranță, fiecare dintre noi am avut sau chiar avem una sau mai multe perechi de încălțăminte care și-au mai pierdut din strălucirea inițială. Întreținerea corespunzătoare va înlătura acest neajuns în cazul ghetelor din piele naturală.

Vestea bună este că încălțămintea din piele este ușor de întreținut. După curățare, se impune doar uscarea corespunzătoare și un eventual tratament hidratant, alături de protejarea pielii prin utilizarea unei creme de ghete.

Prin urmare, acestea sunt motivele de bază pentru care ghetele din piele naturală trebuie să fie prioritatea numărul 1 a bărbaților care se respectă. Ca un plus, completarea vestimentației pe partea de stil este un avantaj de necontestat. Cei care caută un raport preț-calitate excelent pot să verifice colecțiile de sezon ANNA CORI, fie în magazinele fizice, fie direct pe site-ul oficial www.annacori.com.