Lansare de carte la librăria Humanitas din Galaţi - Dragoste n-are plural

   Librăria Humanitas şi Editura Adenium vă invită în data de 27 septembrie la lansarea cărții Dragoste n-are plural, începând cu ora 17.00. La eveniment vor participa autorul Vladimir Drăghia și reprezentanți ai editurii Adenium. Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe cu Vladimir Drăghia.
   Vladimir Drăghia ni se confesează cu toată sinceritatea într-un volum de poeme care cântărește exact 21 de grame. Sunt niște note târzii din bătăi de inimi vii, prin care autorul creionează convingerea absolută care, de altfel, dă titlul cărții. 40 de poezii despre dragoste, fiecare fiind însoțită de ilustrații inedite, semnate de Andra Iulia Margină. 
   Cunoscut ca actor, producător și sportiv de performanță, Vladimir Drăghia este în centrul atenției presei TV, print și online prin proiectele în care s-a implicat (emisiuni și seriale TV, campanii de responsabilitate socială, reclame TV, imagine branduri). În prezent, conduce Cooperativa de Producție, o casă de producție creativă, dinamică și independentă, ce se ghidează după un singur lucru: „Facem parte dintre cei care încalcă regulile și răstoarnă convențiile, pentru a impune noi standarde”. Cooperativa a demonstrat întocmai acest lucru, prin cele două documentare pe care le-a realizat: Ecuad’Or și Dream On.

 

   Bogdan Baciu