Concurs de fapte bune la Galați - organizat de două elevePe data de 27 februarie, începând cu ora 11:00, Amalia Iliev și Denisa Chirilă, două eleve din județul Galați, voluntare în Comunitatea ONedu România, vor organiza concursul „Public Speaking de 10!”, cu tema „Cum va lua amploare digitalizarea sistemului educațional în următorii 10 ani?”. Elevele vor strânge donații prin intermediul concursului pentru Platforma Fii de 10, proiect al Comunității ONedu România.

Platforma Fii de 10 este un instrument de management școlar, care cuprinde mai multe funcționalități, printre care și catalog digital, destinat utilizării la clasă indiferent de situație și disponibilă gratuit pentru unitățile de învățământ. Aceasta a fost anul trecut cauză la Semimaraton Galați 2020, urmând să fie implementată în mod pilot într-o școală din județ.

„Ne bucurăm să putem ajuta Comunitatea ONedu România în construcția platformei prin concursul de public speaking. Pentru a participa, donația minimă recomandată este de 5 lei, iar, pentru a îi pregăti pe concurenți înainte, vom organiza două ateliere de public speaking și educație digitală.” au spus Amalia și Denisa, organizatoarele concursului.

Pentru mai multe informații despre modul de înscriere și de desfășurare a concursului, accesează evenimentul de pe Facebook - https://www.facebook.com/events/148242253695488/