Aroganţă de edil-şef: primarul gălăţenilor a serbat Unirea Principatelor alături de ieşeni

   „Primarul gălăţenilor”, după cum îi place liberalului Marius Stan să se autoproclame, a preferat să serbeze Ziua Unirii Principatelor alături de ieşeni. Edilul-şef al oraşului de la malul Dunării a ignorat ceremonia organizată de către autorităţile gălăţene, la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, luându-şi tălpăşiţa din oraş chiar în ziua în care gălăţenii aşteptau să îl vadă alături de prefect, în prima linie, la evenimentul dedicat Micii Uniri. „Primarul gălăţenilor” a preferat, în zi de sărbătoare, să se prezinte în faţa ieşenilor şi nu a electoratului care l-a transformat din fotbaliator - director general al Clubului Oţelul, în edil-şef. Informaţia potrivit căreia liberalul Marius Stan a ales să serbeze Ziua Unirii Principatelor Române alături de autorităţile ieşene ne-a fost confirmată de către purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi: „Domnul primar a mers la Iaşi, în urma unor invitaţii pe care le-a primit din partea primarului Gheorghe Nichita şi a lui Cristian Adomniţei – preşedintele Consiliului Judeţului Iaşi”.

   Absenţa liberalului Marius Stan de la ceremonia dedicată Unirii Principatelor a fost aspru criticată şi de către o serie de colegi de-ai săi din PNL, întrucât fostul director general al Oţelului nu a înţeles, nici după şapte luni de zile în fruntea Primăriei, că, înainte de toate, reprezintă o autoritate.

 

   Bacalbaşa, preocupat să schimbe şefi în zi de sărbătoare

   Dacă liberalul Marius Stan a preferat o întrunire cu politicieni ieşeni, în zi de sărbătoare, social-democratul Nicolae Bacalbaşa – preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, a fost preocupat, joi, să învestească în funcţie noul manager al Spitalului Judeţean. Surse din sănătatea gălăţeană ne-au spus că şeful Consiliului Judeţului a absentat de la manifestările dedicate Unirii, întrucât acesta s-a aflat la Spitalul Judeţean pentru a o numi în funcţia de manager al unităţii medicale pe dr. Mihaela Debita, fostul manager al Spitalului de Boli Infecţioase Galaţi.

   Corina Dobre