Liberalii pregătesc instalarea consilierului judeţean George Stângă în fotoliul de şef al ANRSC Galaţi

   Consilierul judeţean George Stângă, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PNL Galaţi, va prelua, în curând, conducerea Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC), instituţie condusă, din anul 2009 şi până în prezent, de către democrat-liberalul Viorel Trif, fost consilier local în legislatura 2008-2012. Surse din mediul politic ne-au spus că liberalul George Stângă, sprijinit de către deputatul Victor Paul Dobre – preşedintele PNL Galaţi, va prelua oficial conducerea instituţiei în această lună, după ce la ANRSC Galaţi se va pune la punct noua organigramă a instituţiei.

   Liberalul George Stângă are 30 de ani şi se află la primul mandat de consilier judeţean, iar scaunul de preşedinte al Organizaţiei de Tineret l-a obţinut în luna februarie, atunci când au avut loc alegeri în cadrul partidului.

   Conform declaraţiei sale de avere, postată pe site-ul Consiliului Judeţului, George Stângă deţine, împreună cu soţia, un teren intravilan de 1.000 de metri pătraţi în comuna Vânători, un apartament, dar şi o casă în municipiul Galaţi. Liberalul este acţionar la societatea Dynamix Engeneering (deţine 10% din acţiuni) şi este membru al Consiliului de Administraţiei al Zonei Libere, instituţie aflată în subordinea Consiliului Local Galaţi.

   Corina Dobre