Că viceprimarul Picu Roman este idiot patentat nu poate fi negat – problema este cum scăpăm de elDe câteva zile, un cocalar cu telefon de damă și cu trening fosforescent, așa cum bine a observat o jurnalistă din Tecuci, pe care a bufnit-o râsul la vederea flăcăului în ”Hadidas”, este vedeta Galațiului pe Facebook și la televiziuni. Ipochimenul este chiar viceprimarul Galațiului, Picu Roman, un imbecil dovedit, scos din fabrica de rebuturi a lui Eugen Durbacă, care este folosit de politicul local pentru tot felul de servicii sordide. De data asta, pesedeul local s-a folosit de specialistul în număratul conservelor de la Cantina Socială pentru a vitupera la adresa președintelui României (vezi video). Despre zoaiele care i-au ieșit pe gură cocalarului cu telefon de damă nu merită să comentez, pentru că vă puteți face singuri o părere. Problema este că individul, trasist politic de cea mai joasă speță, reprezintă Galațiul, în calitate de viceprimar, din partea unui partid care nu mai există (UNPR). Nu avea ce căuta în această funcție nici înainte de ieșirea total prostească, dar acum este momentul să scăpăm de zerourile politice care ne-au fost băgate pe gât prin jocurile de culise ale PSD. În aceste condiții, pesediștii care l-au postat pe Picu Roman pe scaunul de viceprimar al Galațiului trebuie să-și retragă rebutul. Un fost membru PSD, profesorul Ionel Petrea, a făcut deja o solicitare publică către Consiliul Local pentru retragerea clovnului angajat de pesedeu:

”Stimaţi membri ai Consiliului Local Galaţi!
Subsemnatul, Petrea Ionel, născut în comuna Schela în anul 1963, absolvent al Facultăţii de Mecanică din Galaţi în anul 1988 şi cetăţean al municipiului Galaţi din anul 1991, vă rog respectuos să întreprindeţi de urgenţă demersurile pentru revocarea din funcţia de viceprimar a domnului Picu Apostol Roman! Consider că prin afirmaţiile dumnealui, făcute într-un videoclip care circulă pe reţelele de socializare şi pe care nu l-a contestat, aduce o gravă atingere a intereselor locuitorilor municipiului Galaţi.
Stă în decizia dumneavoastră să spălaţi această ruşine! Vă rog să nu puneţi interesele de partid şi calculul majorităţii din Consiliul Local înaintea intereselor şi onoarei gălăţenilor! Vă mulţumesc! Petrea Ionel”

Băiatul ăsta plin de aplomb prostesc nu trece de nivelul unui găinar ordinar (cel original, din afara lumii politice). În urmă cu mai mulți ani, pe când administra bunurile Consiliului Județean Galați, a fost surprins atunci când se pregătea să braconeze în lacul Zătun. Picu Roman a călărit un autoturism Daewoo Nubira, de culoare aurie, proprietate al CJ, pe drumurile de pământ pline de hârtoape, doar pentru a arunca în lac plasa de braconier pe care o avea în portbagaj. A renunțat să mai adune peștele din lacul aflat în patrimoniul public, abia după ce a sesizat că sunt martori la partida sa de braconaj.

S.Ț.