Gălățenii și liberalii nu mai scapă de influența malefică a lui Victor Paul DobreAtunci când credeam că liberalul iubitor de pesedeu Victor Paul Dobre s-a dat la fund, după ce și-a văzut opera de distrugere a filialei PNL Galați, acesta a revenit ca șef peste Stângă și Gîscă (http://www.nepasadegalati.ro/politic/2781-pnl-galati-viitor-de-aur-are-cu-stanga-si-cu-gisca.html). Vestea minunată ne-a adus-o președintele de carton al filialei, senatorul George Stângă, cel care nu a pierdut ocazia să-l scuture de scame, într-un comunicat, și pe noul președinte al partidului, Ludovic Orban: ”Filiala PNL Galați va fi reprezentată în noua conducere de domnul Victor Paul Dobre, cel care a fost ales în funcția de vicepreședinte al regiunii Sud-Est. Îl felicit pe domnul Dobre și pe toți cei care au primit încrederea colegilor din PNL pentru a conduce partidul”.

Scăpat încă o dată de dosarul penal denumit generic ”Referendumul”, după obținerea unui nou mandat de parlamentar, deputatul liberal Victor Paul Dobre a mimat că face un pas înapoi, prin cedarea președinției filialei locale, după care a revenit din poziția de vicepreședinte pe toată zona Sud-Est. Deci, peste cei doi fazani politici, Stângă și Gîscă, pe care i-a prezentat gălățenilor drept viitorul liberalismului local. Prin această mișcare, VP Dobre a intrat definitiv în galeria politrucilor penali locali, alături de Eugen Durbacă și Dan Nica.

Autorul pesedizării liberalismului la Galați, cel care a coborât partidul sub pragul de 20% la ultimele alegeri, a fost răsplătit de PNL, la Consiliul Național de săptămâna trecută, cu încă o funcție de conducere. Veșnicul Victor Paul Dobre cade din nou în picioare, cu toate că nu a făcut absolut nimic, timp de peste 20 de ani, din pozițiile de parlamentar, ministru și secretar de stat, pentru zona din care provine.

S.Ț.