PSD ține pe bani buni o marionetă care se visează primar al Galațiului: Marius HumelnicuDe parcă nu ne-ar fi suficienți Picu Roman și habarnistul șef Ionuț Pucheanu, suntem forțați de PSD Galați să suportăm un city manager capabil doar să se promoveze pe rețelele de socializare. Pentru asta, gălățenii îl plătesc pe pesedistul Marius Humelnicu la nivelul celor doi celebri viceprimari, cu nu mai puțin de 11.600 lei pe lună. Humelnicu, Marius Humelnicu, este un fost fotbaliator, de genul dar nu de talia lui Marius Stan, un băiat care a schimbat chiloții de sport pe costumele de marcă. Și asta îi place la nebunie! Mai mult de atât nu a arătat, deși a avut ocazia, din poziția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

O probă de activitate a unui city manager a dat-o Marius Humelnicu astăzi, pe Facebook, acolo unde s-a lăudat că a participat o conferință de presă inventată: ”Am avut onoarea să particip astăzi la conferința de presă susținută de reprezentanți ai Consiliului Concurenței, Instituției Prefectului Galați, Consiliului Județean Galați și ai Primăriei municipiului Galați și la seminarul susținut de reprezentanții Consiliului Concurenței, unde au fost prezentate aspecte concrete ale politicii concurenței, precum și condițiile în care pot fi accesate ajutoare de stat și fonduri europene. Alături de dl. Bogdan Chirițoiu Președinte Consiliul Concurenței, dna. Daniela Badila director general Consiliul concurenței, dl. Cosmin Belacurencu Consilier de concurență și dl.Viceprimar Sorin Enache”. Băiatul ăsta, primul din stânga în poza de grup, care emite pretenții la viitorul mandat de primar al Galațiului, după cum afirmă surse din lumea politică, pare convins că fizicul său afișat pe rețelele de socializare este cea mai importantă activitate a unui city manager.

Revenind la activitățile pe care le prestează Marius Humelnicu în calitate de city manager, se pare că nici șeful său nu le cunoaște. Ex-fotbaliatorul Humelnicu a intrat în campania electorală pentru scaunul pe care stă acum Ionuț Pucheanu. Marius Humelnicu, băiat sărman la capitolul activitate publică și scăpat direct la costume scumpe, este susținut de pușcăriabilul Dan Nica, șeful suprem al PSD Galați, după cum afirmă pesediști sătui de politica de promovare a incompetenților slugarnici în cadrul partidului. Pentru salariul de 11.600 lei primit din bani publici, Marius Humelnicu bate zilnic la porțile firmelor gălățene, inclusiv la cele ale municipalității, și își arogă merite închipuite, de ai putea crede că nimic bun nu se întâmplă la Galați fără aportul său decisiv.

S.Ț.