Gălățenii primesc gratuit periuțe de dinți noi, în schimbul celor uzate

   De asemenea, gălățenii sunt invitați și la consultații stomatologice și detartraje gratuite, într-unul din cele aproximativ 90 de cabinete din județul Galați; oamenii își pot alege cabinetul cel mai apropiat din lista disponibilă pe www.zambesteromania.ro;

   Ambele acțiuni, ”Rabla pentru Periuța Ta” și consultațiile stomatologice gratuite, fac parte din campania Zâmbește România, pentru o mai bună sănătate orală;

   Un român folosește în medie, la nivel urban, aceeași periuță de dinți timp de 2 ani, deși medicii stomatologi recomandă schimbarea periuței de dinți o dată la 3 luni.

   Sâmbătă, 11 octombrie, gălățenii sunt invitați la cortul Rabla pentru periuța ta, situat în fața Casei de Cultură, cu vechea periuță de dinți pentru a primi în schimb gratuit una nouă, alături de cupoane de reducere de până la 50% pentru pastă de dinți. Acțiunea face parte din campania ”Zâmbește România”, susținută de Aquafresh®, Sensodyne® și Parodontax®.

   Doar pe parcursul zilei de sâmbătă, începand cu ora 10:00, la cortul Caravanei „Rabla pentru periuța ta”, din fața Casei de Cultură, gălățenii care își aduc vechea periuță primesc gratuit în schimb o periuță nouă de dinți și un cupon de reducere între 30 – 50% pentru pasta de dinți preferată, din gamele Aquafresh®, Aquafresh® Kids, Sensodyne® sau Paradontax®, valabil în rețeaua Carrefour

   De asemenea, participanții vor putea sta de vorbă cu specialiștii în sănătatea orală care vor fi prezenți pentru a oferi sfaturi personalizate pentru nevoile fiecăruia.

  Caravana „Rabla Pentru Periuța Ta” a intrat pe ultima sută de metri după ce a fost deja în București, Constanța, Iași, Cluj-Napoca și Oradea, ultima pe listă fiind Brașov, duminică, pe 12 octombrie.

 

   Consultații stomatologice gratuite în toată țara

  Organizatorii campaniei Zâmbește România reamintesc tuturor că au la dispoziție aproximativ 1.500 de cabinete stomatologice în toată ţara care oferă consultaţii sau detartraje gratuite până la finalul anului. Oamenii sunt invitați să caute cabinetul stomatologic cel mai aproape de casele lor, din lista disponibilă pe www.zambesteromania.ro

Caravana Națională ”Rabla pentru Periuța Ta” este desfășurată cu susținerea Aquafresh®, Sensodyne® și Parodontax® și sprijinul Carrefour România și face parte din campania educațională Zâmbește România pentru o mai bună sănătate orală.

 

   Statistici: românii își schimbă periuța de dinți o dată la 2 ani

   Inițiativa promovează obiceiurile corecte de igienă orală, ca răspuns la statisticile îngrijorătoare cu privire la sănătatea dinților românilor. Cele mai recente studii de piață arată că un român folosește în medie, la nivel urban, aceeași periuță de dinți timp de 2 ani, deși medicii stomatologi recomandă schimbarea periuței de dinți o dată la 3 luni. În Capitală, bucureștenii folosesc în medie o periuță pe an. Apoi, fiecare român consumă în medie 1,39 de tuburi de pastă de dinţi pe an, în creștere ușoară față de datele naționale din anul anterior.