De ce în prezent produsele de îngrijire bio nu mai sunt simple mofturi (P)Suntem în anul 2018 și nu mai este niciun secret că preocuparea pentru îngrijirea personală a devenit o prioritate atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Iar acest lucru nu este deloc o rușine, ci dimpotrivă, ar trebui apreciat ca atare. Și asta nu numai datorită efectelor de ordin estetic pe care produsele de îngrijire le produc. Acțiunea lor în timp se extinde și asupra calității vieții, dar și a încetinirii procesului de îmbătrânire. Iar când produsele au la bază substanțe naturale, extracte de plante, uleiuri – conținutul bio a devenit un punct de atracție pentru majoritatea persoanelor.

Ar trebui să ne gândim la corpul nostru din perspectiva faptului că are nevoie de tot ce este mai bun. Asta înseamnă că nu trebuie să îl privăm de tot ceea ce este BIO. De la mâncare până la produse de îngrijire pentru ten, corp și păr. Ele ar trebui să facă parte din viața tuturor. În fapt, pielea ne reflectă starea de sănătate și stilul de viață. Iar efectele produselor naturale asupra ei se cunosc din cele mai vechi timpuri. La fel și în cazul tenului și al podoabei capilare. Fiecare dorește un păr cât mai bogat, mătăsos și strălucitor, iar secretul constă în folosirea unor produse profesionale de îngrijire.

Magazinul online produse-cosmetice-bio.ro pune la dispoziția celor interesați o gamă variată de articole destinate îngrijirii. Atât părul cât și pielea pot beneficia de un tratament unic de răsfăț chiar în confortul casei tale.

Produselecosmetice bio care au câștigat simpatia cumpărătorilor:

Uleiul de argan

De ce în prezent produsele de îngrijire bio nu mai sunt simple mofturi (P)Acest produs a ajuns aproape nelipsit din casele tuturor românilor și nu este deloc surprinzător acest lucru. Studiile au arătat că întrebuințările sale multiple (păr, piele, unghii) au efecte incredibile. Bineînțeles, după folosirea pe o perioadă mai îndelungată pentru că efectele nu se întâmplă niciodată peste noapte. Încetinește procesul de îmbătrânire al pielii datorită neutralizării și eliminării radicalilor liberi. Hidratarea în profunzime a tenului este unul dintre punctele sale forte. Cantitatea mare de vitamina E care intră în compoziția sa este extrem de benefică pentru sănătatea noastră.

Deși în general uleiurile lasă senzația de piele grasă, folosirea acestui produs în cantitățile optime nu poate avea decât rezultatele dorite: un păr des și plin de strălucire, un ten sănătos și o piele care radiază de prospețime și vitalitate. Uleiul de argan bio vine la pachet cu instrucțiuni privind modul de utilizare și de păstrare.

Colagenul solubil

De ce în prezent produsele de îngrijire bio nu mai sunt simple mofturi (P)A venit momentul în care putem profita de soluții miraculoase pentru ten cu eforturi minime. A apărut ca o înlocuire a injecțiilor cu colagen, ale căror prețuri puteau fi cam usturătoare. Iar efectele uneori dureroase.

Pielea noastră are în alcătuire propriul colagen, însă, odată cu înaintarea în vârstă, nivelul acestuia scade. Avantajul colagenului solubil este că se absoarbe rapid în piele și se integrează cu cel natural. Proporția ideală de 1% pe care o conține acest recipient face ca ridurile să dispară, iar pielea să capete din nou elasticitate. Femeile se îndrăgostesc iremediabil de acest produs miraculos.

Ceara de albine

Tipul de ten sensibil și-a găsit soluția unică de tratament prin acest produs cu o compoziție chimică foarte complexă. În aceeași măsură poate fi folosit pentru tratarea vergeturilor, care cel mai adeseaza creează mari complexe inestetice. Puterea de regenerare a pielii este stăpânită la cele mai mici detalii, iar efectele antiinflamatoare îi aduc un mare plus.

Pielea noastră are o nevoie de un strat protector, de o barieră între porii sensibili și substanțele sau impuritățile din mediul exterior. De aceea, crema folosită trebuie să nu blocheze porii, lăsându-i să respire. Iar produsele în compoziția cărora intră ceara de albine reușește să satisfacă cu brio această cerință.

Este exact acel ingredient secret care oferă balsamului de buze doza necesară de hidratare. Știm cu toții cât este de utilă folosirea unei protecții pentru buze, atât iarna împotriva vântului, cât și vara contra soarelui arzător.

Acum părul fetelor care fac reclamă la șampon nu mai este un target greu de atins. Balsamul de păr cu ceară de albine surprinde încrederea și celor mai descurajate femei. Conferă volum și rezistență într-un mod absolut uimitor.

Starea noastră de bine este strâns legată de sănătatea fizică și psihică. Așadar, dacă în trecut acestea erau considerate niște produse de răsfăț pentru o anumită categorie de persoane, în prezent au devenit mai mult decât utile pentru toată lumea. Desigur că prețurile mai mult decât accesibile au contribuit la popularizarea produselor cosmetice bio.