Ștafeta Munților - cel mai important Campionat de Turism Sportiv din România   Etapa a II-a a Campionatului de Turism Sportiv “Ștafeta Munților”, organizată de Asociaţia de Turism Montan „Cocoşul de Munte” din Braşov, etapă de tip Master ce s-a desfășurat lângă Cabana Muntele Roșu, din Masivul Ciucaș, a avut la start 94 de echipe. La acest eveniment au participat peste 500 de persoane din 21 de cluburi de turism din România.

   Cele mai căutate categorii la această etapă au fost Open, cu 33 de echipe înscrise, și Family, cu 23 echipe înscrise, la care participanții au parcurs un traseu mirific. Nici celelalte categorii nu au fost de neglijat: Categoria Juniori ( 8 echipe înscrise ), Categoria Feminin ( 8 echipe înscrise ), Categoria Elite ( 14 echipe înscrise ), Categoria Veterani ( 8 echipe înscrise ).

   Proba culturală de sâmbătă seara a fost ce-a mai așteptată de către toți participanții, la care zece cluburi au prezentat câte un moment artistic compus dintr-o piesă de teatru, recitarea unei poezii și cântece de chitară. Această proba a fost decisivă pentru cei care erau la egalitate și, datorită ei, locurile în clasament au fost modificate.

 

   Următoarea etapă se va organiza în perioada 15-17 iulie 2016, în Parcul Natural Bucegi, cu tabăra în localitatea Bran, satul Poarta, lângă pârtia de ski Zănoaga., etapă de tip Master, și este organizată de către Asociaţia de Turism Gaşka Bucureşti. Pentru mai multe detalii vă invităm să vizitați www.stafetamuntilor.ro .