Un singur om poate să ne distrugă pe toțiNici măcar nu are nevoie de codurile nucleare. Nu trebuie decât să-și țină promisiunea de a retrage SUA din Acordul de la Paris privind schimbările climatice, dându-le ocazia altor poluatori masivi precum India sau Rusia să-i urmeze exemplul. 
Dar noi avem un as în mânecă: putem trece peste voința lui Trump.
Administrațiile New Yorkului și Californiei, și compania Google au ridicat ștacheta în lupta împotriva schimbărilor climatice după alegerea lui Donald Trump: dacă îi convingem să construiască o coaliție formată din orașe, state și companii din SUA care să-și propună să atingă obiectivele stabilite pentru Statele Unite, Acordul de la Paris poate rămâne în picioare. Hai să le trimitem o petiție semnată de un milion de oameni!  
Klik hier om te tekenen!
Acest plan chiar poate funcționa. Mai multe orașe, state și companii au luat deja atitudine, iar Google a promis că până la începutul anului viitor, va trece pe energie verde 100%!  
Dacă unor state gigantice precum New York și California li se adaugă orașe gigantice precum Chicago și Los Angeles, experții spun că s-ar putea să nu mai fie nevoie ca Guvernul Federeal al Statelor Unite să atingă standardul privitor la schimbările climatice stabilit pentru SUA! Acordul de la Paris poate fi salvat. 
Avaaz a înaintat deja această idee unor persoane din interior, care susțin că un imbold public din partea organizației noastre ar putea ajuta la catalizarea voinței liderilor, campioni ai luptei împotriva schimbărilor climatice, de care avem atâta nevoie. Hai să le livrăm primarilor, guvernatorilor și directorilor de corporații de pe tot teritoriul SUA, o petiție semnată de milioane de cetățeni ai lumii: 
Klik hier om te tekenen!
Liderii se mai schimbă, dar datele obiective, nu. De aceea mișcarea noastră este atât de importantă. Ne putem continua drumul către un viitor sigur din punct de vedere climatic, indiferent cine este la putere. În aceste vremuri dominate de negaționismul lui Trump, putem construi coaliția de care avem nevoie pentru a salva lumea.
Plini de speranță, semnează:
Plini de speranță, semnează:Christoph, Alice, Nick, Risalat, Ricken și întreaga echipă Avaaz