Betania, locul în care Isus Cristos l-a adus pe Lazăr înapoi la viață, va fi ras de pe fața pământuluiSe spune că acum 2000 de ani, în apropierea dealurilor la ale căror poale se află satul Betania, Isus Cristos l-a adus pe Lazăr înapoi la viață. 
În zilele noastre, pe aceste dealuri trăiește o comunitate indigenă ale cărei locuințe sunt pe cale să fie rase de pe fața pământului cu buldozerele. Casele lor, pământul lor și modul lor de viață vor fi distruse complet. Israelul e pe cale să șteargă de pe fața pământului locuințele oamenilor dintr-o întreagă comunitate indigenă, în baza unei noi legi care le-ar putea anula acestora dreptul la pământ. De unii singuri, vor pierde totul -- dar dacă le arătăm politicienilor locali că un milion de oameni din lumea întreagă sunt cu ochii pe ei, am putea opri buldozerele înainte să-și înceapă treaba. 
Dar aceste familii curajoase refuză să se dea bătute în tăcere. Dimpotrivă, ele își asumă un risc enorm, rezistând în fața buldozerelor și protestând pașnic prin refuzul de a-și părăsi locuințele. Oamenii își pun speranțele într-un miracol: speră că actul lor de curaj va inspira o lume întreagă să-i ajute să oprească buldozerele înainte ca acestea să le distrugă casele. Noi putem înfăptui acest miracol. 
Acest act distructiv nu poate avea loc decât la adăpostul unei bezne totale în mass-media. Dă click mai jos dacă vrei să te solidarizezi cu familiile, iar echipa Avaaz se va alătura comunității și va proiecta numele noastre pe zidurile caselor – așa că atunci când vor sosi buldozerele armatei, cei care le conduc nu vor vedea un sătuc chircit de frică – ci vor vedea cum lumea întreagă apără ca un scut familiile de pe Muntele Papei. 
Click aici pentru a susține familiile de pe Muntele Papei.
Deși conflictul Israel-Palestina e complicat, această chestiune este clară: Președintele Obama, toți liderii Uniunii Europene și ONU au condamnat aceste planuri și au spus că evacuarea comunității indigene ar face pacea aproape imposibilă. 
Dar acum extremiștii îl au pe Donald Trump de partea lor. De aceea, familiile de pe Muntele Papei au nevoie de noi. 
Dacă un milion dintre noi se arată solidari cu ei acum, vom atrage atenția media asupra poveștii lor – și vom mobiliza oamenii din toată lumea să vină și să se alăture protestului prin ocupare. Vom aduce la viață un simbol al unității globale acolo unde extremiștii vor să instaureze dezbinarea. Va fi un miracol al speranței care învinge teama. Hai să creăm un scut de apărare în jurul Muntelui Papei -- și să dăm păcii o șansă. 
Click aici pentru a susține familiile de pe Muntele Papei.
În ultimul an, membrii Avaaz au ajutat comunitatea, creând spații pentru ca doctorii să poată trata oamenii. Acum, în fața pericolului evacuării, cei de pe Muntele Papei spun: „Vom rămâne aici.” Hai să le redăm speranța și să le arătăm că lumea întreagă luptă umăr la umăr cu ei.
Cu speranță și hotărâre,
Fadi, Nell, Risalat, Ana Sofía, Emma și întreaga echipă Avaaz