Gălățenii au unde să se informeze în legătură cu o alimentație sănătoasă și cu mișcarea zilnicăNatur House anunță deschiderea unui nou centru în orașul Galați. Pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor clienților Natur House, s-a decis deschiderea unei a doua locații în acest oraș. Noul centru se află pe strada Podul Înalt nr. 6, bl. U1B(Complex Cin-Cin).

Pentru foarte multe persoane, alimentația sănătoasă și mișcarea zilnică reprezintă o adevărată provocare. Specialiștii de la centrul de nutriție și dietetică Natur House sunt pregătiți pentru a-i îndruma și a-i susține pe toți cei interesați pe drumul către un stil de viață sănătos.

“Având în vedere faptul că sosesc foarte multe solicitări din orașul Galați, dar și din localitățile învecinate, deschiderea unui al doilea centru în această zonă a fost un pas firesc.” declară reprezentanții Natur House România.Noul centru din Galați se alătură astfel celor peste 55 de centre Natur House din țară, care oferă servicii și produse de calitate, prin intermediul unui program de dietă testat și îmbunătățit în decursul a peste 25 de ani.

Metoda Natur House presupune următorii pași:

Efectuarea unor consultații în urma cărora se stabilește planul alimentar cel mai indicat pentru nevoile nutriționale a fiecărei persoane în parte;

Completarea planului alimentar cu suplimente alimentare 100% naturale;

Monitorizare și consiliere gratuită pe tot parcursul programului.

Cine poate beneficia de serviciile Natur House?

Serviciile centrelor Natur House se adresează persoanelor care vor să slăbească sau să câștige în greutate, celor care doresc să își îmbunătățească performanțele sportive prin intermediul dietei alimentare sau celor care doresc să își schimbe stilul de viață. Metoda Natur House se adresează inclusiv adolescenților și copiilor cu vârsta de peste 6 ani.

Pe lângă planurile alimentare personalizare și gama largă de suplimente alimentare de cea mai bună calitate, clienții Natur House primesc și consiliere pe toată durata programului, învață cum să renunțe la obiceiurile alimentare dăunătoare și cum să mențină în continuare un stil de viață sănătos.