Maimuțoiul politico-civic Stănică Ambrinoc parazitează activitatea elevilor gălățeniActivitatea Consiliului Județean al Elevilor Galați este parazitată de un personaj care face valuri fără substanță în politica locală și în activitatea civică. Maimuțoiul politico-civic Stănică Ambrinoc este neobosit în a încurca lucrurile în varii domenii, acolo unde apare neinvitat. Ambrinoc a fost membru PNL Galați, dar și sindicalist. Pe contul său de Facebook se prezintă ca membru fondator al Asociației pentru Implicare Civică, despre care nimeni n-a mai auzit nimic, după o lansare sforăitoare. În fotografia de profil de pe Facebook apare la braț cu Cioloș (foto1), pe unul dintre conturi, și într-o postură tandră cu Dan Barna, dominați de tabloul pesedistului Fotea, pe altul (foto 2). Maimuțoiul politico-civic Stănică Ambrinoc parazitează activitatea elevilor gălățeni

După ce a rezolvat problemele de ”implicare civică” și pe cele ale sindicatelor, după ce a ridicat nivelul liberalilor locali și i-a lansat pe orbită pe cei de la USR+Plus, Stănică Ambrinoc a intrat cu bocancii înnoroiați și în problemele de învățământ. Din poziția de reprezentant al Comitetului Județean al Părinților Galați, Ambrinoc i-a intoxicat pe copiii din Consiliul Județean al Elevilor Galați și i-a asmuțit împotriva unor profesori din comuna Cudalbi (http://www.nepasadegalati.ro/cultura/3113-dreptul-la-o-educatie-gratuita-si-echitabila-este-incalcat-la-scoala-prof-emil-panaitescu-cudalbi.html).

Acum, structura care apără drepturile elevilor este pusă în situația neplăcută de a retrage acuzațiile la adresa profesorilor neagreați de Stănică Ambrinoc: ”În ciuda declarațiilor domnului Stănică Ambrinoc și ale părinților elevilor înscriși în cadrul școlii gimnaziale, respectiv cei care și-au finalizat studiile în unitatea de învățământ preuniversitar vizată, acuzațiile prezentate în mediul online nu au putut fi dovedite, constatând că acestea nu au fost fondate. În mod concret, nu s-a inițiat nici o sesizare care să semnaleze potențiala problemă”.

S.Ț.