Ultimele zile de înscriere la Shakespeare School Essay CompetitionÎnscrierile la cel mai mare Concurs Naţional de Creaţie în Limba Engleza, organizat de Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie, se apropie de final.

Elevii de gimnaziu şi liceu din toată ţara, mai au timp doar până pe 26 MARTIE pentru a-şi trimite lucrările special scrise pentru cea de-a 9 a ediţie a „Shakespeare School Essay Competition” .

Anul acesta, participanții au fost provocaţi să scrie un text original în limba engleză prin care să-şi exprime opinia despre un subiect la modă, foarte familiar tinerei generaţii:  jocurile video - dependenţă sau sport al minţii? (Are video games addictive activities or mind sports?)

Concursul este organizat pe două categorii de vârsta, 11-14 ani şi respectiv 15-19 ani

Participarea este gratuită, iar eseurile se înscriu online, pe www.shakespeare-school.ro/essay-competition-despre-concurs/, până pe data de 26 martie 2017.

Un eseu în limba engleză despre jocurile video te poate trimite în tabără, în Marea Britanie!

Cei care intră în competiţie pot câştiga premii în valoare totală de peste 5.000 de euro: două tabere în Marea Britanie (pentru câştigătorul fiecărei categorii de vârstă), cursuri de limba engleză la Shakespeare School, taxe de înscriere la examenele Cambridge, cărţi, dicţionare şi multe alte surprize.

Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selectează cele mai bune şi creative 30 de lucrări. Ierarhia finală a câştigătorilor este stabilită în urma unor scurte interviuri cu finaliştii.

Pe lângă premiile pentru eseuri, va fi acordat şi Trofeul Excelenței, pentru judeţul cu cei mai mulţi reprezentanţi în concurs, precum și distincția Certificate of Excellence acordată profesorului cu cei mai mulți elevi înscriși la cea de-a 9-a ediție Shakespeare School Essay Competition. De asemenea, acesta va participa gratuit, ca însoţitor de grup, la o tabără de 2 săptămâni în Marea Britanie.

Festivitatea de premiere va avea loc în luna iunie 2017.

Aflat la cea de-a 9 a ediţie, proiectul se bucură de o mare popularitate în rândul tinerilor pasionaţi de limba engleză, anual fiind înscrise peste 4.000 de eseuri din toate judeţele ţării.

Concursul îşi propune să stimuleze gândirea creativă, spiritul de inovaţie, originalitatea şi să motiveze tinerii să îşi perfecţioneze limba engleză, oferindu-le totodată şansa unei experienţe unice, într-o tabără internaţională de studiu.