Premiera spectacolului "Ursul păcălit de vulpe" - la Teatrul “Gulliver”La Teatrul "Gulliver", începutul de an marchează, pe lângă multitudinea de planuri și proiecte în lucru, și premiera spectacolului "Ursul păcălit de vulpe", o poveste plină de joacă, ghidușie și culoare.

Îmbinând într-un mod original firul epic al cunoscutei povești "Ursul păcălit de vulpe", după Ion Creangă, cu spiritul ludic, spectacolul reprezintă o invitație la o incursiune plină de candoare în lumea minunată a zâmbetelor zglobii, a imaginației și a jocului nestingherit.

Rețeta-i simplă: o poveste binecunoscută, pe care o încărcăm cu multă magie de joacă, o mulțime de cuburi colorate, cântece zglobii și super ghicitori haioase, completate de un fundal muzical inspirat și plin de voioșie. Le amestecăm bine-bine în poiana fermecată a poveștilor, adăugăm energia debordantă a actorilor și, bineînțeles, mai multe animăluțe-jucării! Ce-ar putea să meargă rău? A, da, vine și o vulpița pusă un pic pe șotii, care se cam întrece cu gluma: ba ascunde un anotimp, ba îl lasă pe iepuraș fără morcovei. Mai e și un Moș Martin fără coadă iar asta parcă le întrece pe toate. Haideți să vedem până unde merg glumele și aventurile și ce-a pățit vulpița buclucașă!

Regia și scenariul îi aparțin lui Aurelian Iorga iar magia spectacolului este întregită de Emilia Furduiu, care semnează scenografia, dar și de muzica lui Radu Mihalache, plus versurile lui Victor Mihalache. Actorii care dau viață personajelor pline de energie din noul spectacol de la "Gulliver" sunt: Andrei Ciugulea, Nicoleta Miru, Valeria Taban și Ion Tudorache. Premiera spectacolului "Ursul păcălit de vulpe" - la Teatrul “Gulliver”

Astfel, spectacolul "Ursul păcălit de vulpe" devine o autentică personalizare a jocului și copilăriei, într-o reprezentație încărcată de culoare și vervă la cote maxime!

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea Program – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, cu 45 de minute înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.