Institutul Francez din Iaşi deschide un nou centru DELF la GalaţiInstitutul Francez Iaşi organizează la Palatul copiilor din Galati, în perioada 24 februarie – 15 mai 2020, cursuri de pregătire DELF PRIM şi DELF ELEVI, pentru copii de clasele primare şi gimnaziu. Cursurile vor avea un preţ promoţional, iar copiii se vor putea prezenta la examenele DELF ELEVI din 16 – 17 mai / DELF PRIM din 23 mai 2020.

Înscrieri cursuri până pe 20 februarie, printr-un e-mail la adresa : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Înscrieri examene DELF până pe 30 aprilie, printr-un e-mail la adresa : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Diplomele DELF DALF sunt diplome oficiale eliberate de Ministerul Educaţiei Naţionale din Franţa în vederea certificării cunoştinţelor de limba franceză ale candidaţilor străini. Diplomele reprezintă un pas înainte în studiile şi cariera dumneavoastră, un as în mânecă în momentul angajării!