Ajută un copil sărac să meargă la școală - Let's Share & Care!De ce să arunci haine, jucării sau alte obiecte când poți aduce bucurie unor copii care nu merg uneori la școală pentru că nu au cu ce să se încalțe? Pentru unii copii, să aibă încălțăminte, mai multe haine, jucării sau orice alte obiecte poate însemna să nu renunțe la școală. Sărăcia nu ar trebui să stea în calea educației de calitate!

Așadar, ne-am unit forțele cu Teach for Romania și am lansat "Let's Share & Care!", primul centru de minerit urban din România! Ne propunem să susținem copiii din comunități sărace, cu o rată mare a abandonului școlar, dar și să combatem risipa prin refolosirea resurselor. Cât de mulți? 2.000 de beneficiari doar în 2017.

Prima etapă "Let's Share & Care!" se desfășoară în perioada 27 martie – 12 aprilie 2017, când vom colecta haine, încălțăminte, rechizite, jucării din mediul privat și public, pentru a susține apoi primele comunități beneficiare.

Proiectul se desfășoară momentan în București, dar avem planuri să ne extindem și în țară.

Ce poți dona și în ce condiții?

Colectăm haine, încălțăminte, rechizite, jucării, electronice funcționale, mobilier. Este important ca donațiile să poată fi folosite. Te rugăm să aduci hainele curate, puse în pungi cu etichetă/hârtie cu detalii despre vârsta beneficiarului (Exemplu: haine fată, 12 ani).

Let`s Do It, Romania!