Contribuie la stoparea practicilor insuportabile din industria cărnii!În fiecare an, 56 de miliarde de animale sunt înghesuite în cuști murdare și fără ferestre, și măcelărite pentru a hrăni dependența noastră de carne. 

Este înfiorător de-a dreptul și s-ar putea ca închiderea acestor ferme industriale să dureze ani de zile, dar există un lucru pe care îl putem face cu toții chiar astăzi, care ar putea duce mai repede la închiderea lor: să mâncăm mai puțină carne. 

Avaaz este o mișcare globală cu 45 de milioane de membri. Dacă fiecare dintre noi își ia angajamentul pentru o zi fără carne pe săptămână, chiar dacă suntem deja vegetarieni sau vegani, și dacă ne invităm prietenii, celebritățile preferate și companiile să facă la fel, am putea ajuta la crearea celui mai mare angajament global făcut vreodată!

Hai să tragem un semnal de alarmă pentru producătorii industriali de carne și să le arătăm că zilele afacerilor lor sunt numărate, și să începem să schimbăm situația în privința acestor orori.  

Contați pe mine pentru reducerea consumului de carne!   
Sunt deja vegetarian/ă sau vegan/ă, sau am redus deja consumul!
Pe lângă faptul că prilejuiește tortura în masă a animalelor, consumul de carne ne distruge planeta! Animalele crescute industrial contribuie la încălzirea globală mai mult decât toate mașinile, avioanele și autobuzele, la nivel mondial, iar 75% din totalul terenurilor agricole sunt destinate recoltelor pentru hrănirea animalelor. Lucrurile au scăpat de sub control!

Nu trebuie să devenim cu toții vegetarieni peste noapte, dar experții spun că reducerea consumului de carne este lucrul cel mai bun pe care îl putem face pentru a împiedica o catastrofă la nivel planetar. 

Ne-am luat deja avânt și dacă dăm acum o super-amploare unui angajament global, din India și până în Brazilia și până în Statele Unite, mișcarea noastră are potențialul unic de a genera un trend care să reducă radical cererea de carne și care să ducă până la urmă la închiderea fermelor revoltătoare. Hai să ne luăm cu toții, chiar astăzi, angajamentul pentru un pas mic în această direcție:                                  

Contați pe mine pentru reducerea consumului de carne! 
Sunt deja vegetarian/ă sau vegan/ă, sau am redus deja consumul!                                   

                                  

Mulți au spus că nu vom putea pune capăt niciodată dependenței noastre de combustibili fosili, dar atunci când suficient de mulți dintre noi au început să-și schimbe obiceiurile, cerându-le guvernelor lor să acționeze, s-au făcut progrese vizibile. Hai să ne solidarizăm încă o dată ca să oprim aceste orori și ca să salvăm planeta împreună.

Cu dragoste și speranță pentru 2018,

Danny, Allison, Marigona, Nataliya, Lisa și întreaga echipă Avaaz