Societatea civilă locală a făcut primul pas spre politică prin asociația ”Curățăm Galațiul”Curăţăm Galaţiul a primit validarea de a deveni Comunitate Locală RO 100 la Galaţi.

Înființată la începutul acestui an în jurul echipei Guvernului Cioloș, Platforma România 100 este o mișcare cetățenească, deschisă, activă care are ca obiective transformarea mediului politic și guvernamental românesc și atingerea adevăratului potențial de dezvoltare a României. Platforma România 100 este o mişcare conectată la societate, pornită de la dorinţa fiecăruia dintre noi de a ne asuma un grad mai mare de conştiinţă şi activare civică.

Prima acţiune a Comunităţii Curăţam Galaţiul sub sigla RO 100 va fi organizată la începutul lunii martie cu numele: "Școala prin rădăcini". 

Va fi un eveniment care se va desfăşura pe parcursul unei zile şi va avea ca principale repere: respectul pentru mediu, integrarea socială, educaţia, spiritul civic şi copiii. Vom reveni cu detalii despre acest eveniment. 

Invităm gălăţenii să urmărească acțiunile noastre pe pagina de facebook Curățăm Galațiul. Cei care doresc să se implice ne pot scrie la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă așteptăm să vă alăturați echipei Curățăm Galațiul în cadrul Platformei România 100.  

Schimbăm România. Împreună!