Caravana ,,România Mare în Europa’’ ajunge în județul Galați Candidatul independent al mișcării unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion, însoțit de voluntarii caravanei ,,România Mare în Europa’’ și un microbuz tricolor, vor fi prezenți în orașele Galați și Tecuci pentru a colecta semnături în vederea înscrierii în cursa electorală din luna mai.

Calendarul Caravanei ,,România Mare în Europa’’ în județul Galați:

- Duminică, 17 februarie, ora 15:00 - Tecuci, Piața Centrală;

- Luni, 18 februarie, ora 17:00 - Galați, Instituția Prefectului.

Caravana România Mare în Europa va fi prezentă în localitățile țării pentru a informa cetățenii despre programul candidaturii mișcării unioniste la alegerile europarlamentare și pentru a colecta cele 100.000 de semnături.

„Vom străbate toate localitățile țării pentru a colecta numărul necesar de semnături. Numai împreună putem duce mesajul Unirii în Parlamentul European. Cele 100.000 de semnături reprezintă primul pas pentru o Românie Mare în Europa, iar acest pas nu poate fi realizat decât cu sprijinul gălățenilor. Contăm pe fiecare român din Galți, Tecuci, dar și din toate localitățile județului”, a declarat George Simion, candidatul mișcării unioniste.

Sub sloganul „România Mare în Europa”, candidatul mișcării unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion, va aduce în atenția opiniei publice teme de interes național: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei și contracararea sistemului mafiot care blochează dezvoltarea României și a Republicii Moldova.

Formularul de semnături poate fi descărcat aici.