Omoară girafele pentru distracțieTess a omorât această girafă pentru distracție.
Zâmbește din spatele cadavrului în această fotografie șocantă, care a ajuns virală, și acumavem o șansă prețioasă pentru a transforma tragedia într-o linie a vieții pentru girafele din toată lumea! 
În câteva săptămâni, țări din toată lumea se întrunesc la un summit global pentru animalele sălbatice. Și pentru prima oară în istorie, 5 țări africane au propus adăugarea girafelor pe lista speciilor protejate. Ca prim pas într-un plan global de acțiune pentru salvarea lor, această inițiativă ar schimba jocul. Și este imperios necesar, pentru că populațiile de girafe au scăzut deja cu 40%.  
Semnează acum cu un clic și distribuie masiv pentru a ajuta la transformarea acestei crime fără sens într-un moment de referință pentru girafele de pretutindeni! 
Dă clic aici și hai să le oferim girafelor protecția pe care o merită! 
Către toate guvernele din cadrul CITES: 
"Facem apel să adăugați girafele pe lista speciilor protejate din cadrul CITES, să lansați și să finanțați un Plan de acțiune privind girafele din Africa, în vederea reîntregirii populațiilor și a protejării habitatului și să sprijiniți comunitățile locale care locuiesc pe același teritoriu cu cei mai înalți prieteni ai noștri din regnul animal.“ 
Dă clic aici și hai să le oferim girafelor protecția pe care o merită! 
S-a descoperit recent că girafele sunt animale inteligente și emoționale. Ele chiar folosesc infrasunetele pentru a comunica! Fotografia îngrozitoare a lui Tess generează oprobriu public global pentru că oamenii știu în adâncul sufletului lor că animalele merită să fie tratate cu demnitate și respect. 
Noile protecții nu vor pune capăt vânătorilor de trofee, însă vor determina elaborarea de legi serioase care să reglementeze comerțul cu părți din corpurile girafelor.. Girafele au, de asemenea, nevoie de protecție împotriva braconajului și a pierderii habitatului. Deci semnează acum și hai să le protejăm și să forțăm un plan de acțiune de urgență pentru a le salva la importantul summit global pentru animale sălbatice din luna mai!
Până acum, girafele au avut parte de puțină atenție, însă cu populațiile în continuă scădere, a venit momentul să dăm alarma, să viralizăm petiția și să ne determinăm guvernele să acționeze pentru noi. 
Dă clic aici și hai să le oferim girafelor protecția pe care o merită! 

Viața pe Pământ este atât de prețioasă, însă, în orice direcție privim, speciile noastre cele mai impresionante sunt în declin. Este o tragedie și abia acum descoperim mecanismele uimitoare prin care acestea susțin lumea din jurul lor. Ne-am sesizat pentru elefanți și urangutani, acum hai să facem același lucru și pentru girafe. 

Cu speranță și determinare,

Christoph, Sarah, Martyna, Rewan, Joseph, Rosa, Jenny și restul echipei Avaaz