Ingrediente pentru un stil de viață sănătos (P)Este mai ușoară prevenirea îmbolnăvirii corpului uman decât tratarea acestuia. Conform cercetărilor științifice alimentația săracă în proteine, fibre, minerale naturale și vitamine este principala cauză a îmbolnăvirii aparatului locomotor, a sistemului nervos și dezvoltarea diferitelor tipuri de diabet. La nivel mondial, aproape un miliard de oameni suferă de această boală. Numărul diabeticilor în România este undeva peste un milion și crește de la an la an.

Principalele reguli ale unui stil de viață sănătos se referă la alimentația corectă și bogată în produse sănătoase, mișcare și exerciții fizice suficiente și odihnă și relaxare în fiecare zi.

În cele 33 de magazine naturiste VitaMix răspândite în toată țara găsiți o gamă variată de alimente 100% naturale, bogate în fibre și proteine. Cu un specialist în alimente sănătoase ai ocazia să alegi din 6.000 de produse ecologice de înaltă calitate, de la uleiuri presate la rece din semințe nemodificate genetic până la alimente fără gluten sau vegan. A mânca sănătos nu înseamnă că trebuie să trăiești fără gustul dulce al vieții. În magazinele naturiste VitaMix există zeci de variante de dulciuri cu care te poți alinta.

Magazinele naturiste VitaMix sunt apreciate de clienți pentru gama variată de produse și pentru posibilitatea de a primi informații utile și recomandări de la un personal cu experiență în domeniu. Magazinul te așteaptă cu drag cu:

- remedii naturale și tratamente din plante;

- produsele de îngrijire personală bazată pe rețete siberiene, gama Bunica Agafia;

- alimente bio, fără gluten, fără zaharuri și ingrediente modificate genetic, de la springmarkt;

- suplimente, tincturi și produse ce se pot folosi în tratamente homeopatice;

- alimente sănătoase de înaltă calitate;

- ceaiuri medicinale;

- superalimente;

- cosmetice din ingrediente 100% naturale;

- vitamine și suplimente alimentare naturale de la Adams supplements;

- detergenți ecologici și biodegradabili;

Oricând ai intra în unul din magazinele naturiste VitaMix vei întâmpina sute de oferte 1+1 gratis, cu reduceri de până la 50% la produse sezoniere și cu prețuri accesibile pentru produse 100% naturale.

Fă primul pas pe drumul de a trăi o viață sănătoasă și intră în unul din magazinele naturiste VitaMix, găsiți adresele aici. Cu siguranță este unul aproape de dumneavoastră.