Opriți fuziunea infernală girată de TrumpE urgent! Trump e pe cale să-și dea binecuvântarea pentru fuziunea dintre giganții biochimici Monsanto și Bayer, care vor crea astfel un agribusiness monstruos, de 100 de miliarde de dolari, proiectat pentru a domina sistemul alimentar al planetei noastre.
A permite unei singure companii să crească atât de mult dăunează mediului de afaceri, dar mai mult decât atât, este și ilegal. Doi legislatori mai puțin cunoscuți din SUA și din Europa pot opri fuziunea. Problema este că aceștia sunt încolțiți de lobbyști plătiți de două dintre cele mai puternice corporații din lume și de un președinte hotărât să vadă această fuziune devenită realitate.
Numai o mișcare masivă ca a noastră poate contracara acest asalt.
Am învins Monsanto de două ori anul trecut, exact astfel, dar acum avem nevoie de un număr de semnături fără precedent pentru a le arăta legislatorilor că oamenii din toate colțurile lumii vor să stopeze megaplanul susținut de Președintele Trump. Semnează: 
Click aici pentru a opri fuziunea infernală
Monsanto și Bayer împreună ar domina complet recoltele și producția de pesticide globale și ar controla sistemul nostru alimentar! Aceste companii sunt cele care au otrăvit populațiile de albine, apele râurilor, hrana și care au creat semințe care mor după o generație, astfel ca micii fermieri să le rămână clienți loiali, țintuiți de datorii.
Reprezentanții Bayer și Monsanto s-au întâlnit cu Trump înainte ca acesta să preia mandatul, iar Trump a dat apoi un comunicat din care rezulta că mari părți ale megaplanului de fuziune i se datoreză. Dar, din fericire, comisarul UE pentru concurență încă are puterea de a bloca afacerea, iar directorul diviziei antitrust a SUA poate intenta proces, dacă cei doi decid că fuziunea este împotriva interesului public.
Ambii legislatori se află sub o presiune uriașă pentru a da mână liberă fuziunii. Dar noi am mai împiedicat încheierea unor asemenea contracte în trecut. Hai să facem un apel atât de puternic încât acești apărători ai interesului public să protejeze binele comun: 
Click aici pentru a opri fuziunea infernală
În trecut, am blocat reînnoirea licenței pentru produsul cel mai important al Monsanto, glifosatul, și am contribuit la interzicerea pe teritoriul european a unuia dintre pesticidele Bayer care ucid albinele. Hai să le arătăm că chiar și atunci când încearcă să se unească, noi nu ne lăsăm și luptăm împreună pentru sănătatea noastră, pentru hrana noastră, pentru fermele noastre și pentru pământul nostru.
Cu hotărâre,
Pascal, Nick, Dalia, Alice, Bert, Danny și întreaga echipă Avaaz