Moș Crăciun vine pe Zoom – de la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”Anul acesta, Moș Crăciun vine pe Zoom!

Fă-i o surpriză copilului tău și rezervă o întâlnire online cu Moșul trimițându-ne un e-mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Nu uita să precizezi un număr de telefon la care poți fi contactat. Noi, spiridușii Moșului, te vom suna și vom face împreună toate aranjamentele.

În ziua și la ora stabilite, tu și copilul tău veți putea intra în direct, pe platforma de conferințe video Zoom, cu Moș Crăciun și îi veți putea spune ce vreți să găsiți anul acesta sub brad.

Ulterior, îți vom trimite înregistrarea convorbirii video pentru ca familia ta să se poată bucura oricând de amintirea întâlnirii online cu cel care face visurile posibile.

„Anul 2020 ne-a testat tuturor limitele. A golit sălile de spectacole, sălile de clasă, locurile de joacă. A modificat substanțial rutina zilnică, interacțiunile interumane și interinstituționale, toate procesele firești care construiau normalul vieții noastre.

În același timp, însă, anul 2020 ne-a făcut să conștientizăm importanța lucrurilor mărunte, despre care obișnuiam să credem că sunt de la sine înțelese, și ne-a ajutat să le prețuim mai mult.

De aceea, în luna decembrie vrem să ne bucurăm împreună, în ciuda tuturor obstacolelor, de apropierea Crăciunului și de magia acestei sărbători. Dramaticul gălățean mijlocește întâlnirea copiilor – cei mai mici și plini de speranță dintre noi – cu Moș Crăciun pe platforma de conferințe video Zoom”, propune actorul Florin Toma, directorul Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Moș Crăciun vine pe Zoom este o campanie organizată de Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați în perioada 9-23 decembrie 2020, constând în întâlniri online cu Moș Crăciun pe platforma de conferințe video Zoom.

Întâlnirile cu Moșul pe Zoom vor avea loc pe 9, 16 și 23 decembrie 2020, de la ora 19:00.

Înscrierea în campanie și participarea sunt gratuite. Înscrierea se face pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu precizarea unui număr de telefon mobil la care participanții să poată fi contactați. Programarea întâlnirii pe Zoom va fi făcută în ordinea înscrierii. În ziua și la ora stabilite împreună cu reprezentații Teatrului, participanții trebuie să aibă la dispoziție un device (smartphone, tabletă, laptop) încărcat și conectat la internet.

Fiecare întâlnire online cu Moș Crăciun va fi privată și va fi înregistrată, iar înregistrarea le va fi trimisă participanților pe e-mail.