Ambasadorul Zuckerman și adjunctul șefului Misiunii Diplomatice Muniz s-au întâlnit cu premierul CîțuAmbasadorul Statelor Unite în România, Adrian Zuckerman, a efectuat o vizită de rămas-bun la prim-ministru Florin Cîțu, marți 19 ianuarie. Ambasadorul a fost însoțit de Adjunctul Șefului Misiunii Diplomatice, David Muniz, care, la plecarea ambasadorului Zuckerman, pe 20 ianuarie, va deveni „Chargé d’Affaires”. 

În timpul întrevederii, cei trei au discutat despre progresele din ultimul an în relația bilaterală și despre continuarea cooperării în cadrul a numeroase proiecte, inclusiv cel referitor la centrala nucleară de la Cernavodă. 

Prim-ministrul i-a mulțumit ambasadorului Zuckerman pentru implicarea sa în relația bilaterală și a adăugat că așteaptă cu interes să lucreze cu domnul Muniz. David Muniz l-a asigurat pe prim-ministru că relația româno-americană va rămâne una strânsă sub conducerea Administrației Biden și și-a exprimat interesul cu privire la continuarea consolidării Parteneriatului Strategic.

Public Diplomacy – Press Office 

U.S. Embassy-Buchares