Romeo & Juliet – parodie în trei episoade după W. Shakespeare – premieră la DramaticTeatrul Dramatic „Fani Tardini” invită publicul în acest weekend la premiera celei de-a treia producții a Stagiunii Estivale 2020: Romeo & Juliet - o parodie în trei episoade după piesa cu același titlu de William Shakespeare, regia Eugen Făt, scenografia Daniel Divrician. În distribuție: Carmen Albu, Dan Căpățână, Aureliu Bâtcă, Svetlana Friptu, Cristian Gheorghe, Răzvan Clopoțel, Tamara Constantinescu, Gabriel Constantinescu, Adelin Ilie.

„Dacă până acum în majoritatea spectacolelor mele am încercat să scot în evidență Emoția, de data aceasta am renunțat definitiv la ea și am pus în prim plan Nebunia și Maladia zilelor pe care le trăim. Viteza ia locul tihnei și a liniștii, valoarea a fost substituită de pile și de superficial, artistul este înlocuit pe zi ce trece tot mai mult de vedeta media, asistăm neputincioși la o sexualizare excesivă a tot ceea ce ne înconjoară, kitsch-ul, siliconul și clișeul ocupă tot mai mult partea adevărului și nu în ultimul rând asistăm la nașterea (atât la propriu cât și la figurat) a unei societăți bolnave! Este o comedie spumoasă, un roller coaster care conduce spectatorul printr-un Babel dinamic, hiperbolizat cu foarte multe referințe culturale la care cu siguranță se va râde în hohote. Și ce dacă e Romeo și Julieta?! Credeți că Shakespeare a fost scutit de acest tratament? Mulțumesc echipei artistice și tehnice cu care am colaborat la această frumoasă țăcăneală!”, declară regizorul Eugen Făt.

Premiera spectacolului Romeo & Juliet - o parodie în trei episoade după piesa cu același titlu, de William Shakespeare, are loc sâmbătă și duminică, 22 și 23 august 2020, la ora 21:00, în Curtea Interioară a Teatrului, din Domnească 59.