Certificarea CELTA de la Shakespeare School - la mare căutare printre profesoriPrima grupă de formare Cambridge CELTA (Certificat pentru predarea limbii engleze vorbitorilor de alte limbi) din acest an de la Shakespeare School aduce împreună profesori de limba engleză din toată România. Vor fi 20 de sesiuni de cursuri online, desfășurate în weekend, în perioada 16 ianuarie - 13 iunie 2021.

Shakespeare School este primul centru de limba engleză din România acreditat de Cambridge Language Assessment din cadrul Universității Cambridge pentru a oferi cursul de pregătire pentru certificarea CELTA – una dintre cele mai apreciate și recunoscute cursuri de dezvoltare profesională pentru profesori, la nivel mondial.

Prin cele trei serii anuale de certificare CELTA, Shakespeare School vine în întâmpinarea tuturor profesorilor de limba engleză care doresc să își continue pregătirea profesională, iar cererea a crescut, mai ales în aceste vremuri incerte și dificile.

De peste șapte ani centrul de acreditare Cambridge CELTA de la Shakespeare School le oferă profesorilor din toată țara oportunitatea de a-și continua formarea unor abilități superioare de predare a limbii engleze, având apoi posibilitatea să predea această limbă străină oriunde în lume.

Cursul CELTA este centrat pe tehnici de predare eficientă a limbii engleze și pe aplicarea practica a acestora, oferindu-le cursanților o evoluție reală în domeniul tehnicilor predării. Metodele inovatoare de predare ale profesorilor de top de la Shakespeare School se păstrează și în cadrul desfășurării cursurilor pentru obținerea certificării CELTA.

De peste 7 ani, Shakespeare School schimbă destine, iar anul 2021 a început deja cu prima serie completă de profesori care aleg să devină, la rândul lor, profesori de top. Toate informațiile despre avantajele obținerii unui certificat Cambridge CELTA și despre cursurile CELTA susținute în cadrul Shakespeare School sunt disponibile aici: www.celtatraining.ro.

Următoarele două cursuri din 2021 sunt:

(1) Cambridge CELTA Intensive (offline): 21.06.2021 - 16.07.2021 - Înscrieri deschise

(2) Cambridge CELTA Intensive (offline): 02.08.2021 - 28.08.2021 - Înscrieri deschise