Ultimii tigri bengalezi pot fi salvați și cu semnătura ta   Băncile cheltuiesc milioane pentru a construi o centrală electrică pe cărbune care arde pământul chiar lângă pădurea imensă, casă pentru o parte dintre ultimii tigri bengalezi existenți pe planetă. E cel mai puternic exemplu negativ de deconectare de la natură și lăcomie corporatistă dusă la extrem, dar putem opri asta. 
   După ce o scurgere de informații cu un raport al Națiunilor Unite a desființat acest proiect în Bangladesh, ne-am îndreptat atenția direct spre bănci. Dacă punem presiune mare pe JPMorgan, Crédit Agricole și pe alți investitori putem să transformăm subiectul într-unul atât de toxic încât investitorii să se retragă din proiect pentru totdeauna. 
   Atât JPMorgan cât și Crédit Agricole au renunțat la proiecte similare în trecut. Haideți să ridicăm o voce de un milion de oameni pentru a salva tigrii și să-i convingem pe CEOs să se retragă. 
   Click aici pentru a salva ultimii tigri
   Sundarbans este cea mai mare pădure de mangrove din lume și unul dintre puținele locuri rămase pe Pământ cu o populație de tigri bengalezi mai mare de 100 de exemplare. E clasificat ca sit din Patrimoniul mondial UNESCO tocmai pentru că e un ecosistem cu o biodiversitate atât de bogată 
Experți și reprezentanți UNESCO sunt de acord că centrala Rampal construită alături ar amenința la modul cel mai serios pădurea de mangrove și speciile care locuiesc acolo. 
   Politica JPMorgan e să nu amenințe situri din Patrimoniul mondial. Deutsche Bank a declarat că nu finanțează un proiect care amenință Marea Barieră de Corali. Iar Crédit Agricole a promis să nu investească în Rampal. Dar toate băncile ajută la strângerea de fonduri pentru acest proiect mortal, iar acum mai și știu că e un dezastru de mediu! Haideți să facem apel la ele să se retragă din proiect. 
   Activiștii locali luptă din greu să oprească construcția. Acum ne cer ajutorul. Hai să facem auzite un milion de voci pentru a salva casa tigrilor de cărbune “murdar”: 
   Click aici pentru a salva ultimii tigri
   Suntem conștienți de amenințările existențiale determinate de schimbările climatice, și începem să înțelegem o altă criză majoră - pierderea biodiversității. Măcar atât e clar -- cele câteva locuri curate rămase pe Pământ trebuie protejate pentru a ne susține ecosistemele complexe. În nici un caz nu trebuie deschise exploatărilor cu cea mai poluantă energie de pe planetă! Haideți să ne unim pentru a fi siguri că planeta noastră e mai puternică decât dorința de profit a corporațiilor în Sundarbans.
   Cu speranță și determinare,
   Risalat, Iain, Alice, Christoph, Luca, Fatima, Ricken și toată echipa Avaaz