“Bucuria de a Dărui” – Ajută-l pe Moș Crăciun și pregătește un cadou unui copil mai mic pe 24 decembrie Asociatia Baza de Afaceri si Servici - BAS.ro, organizeaza a treia editie a actiunii “Bucuria de a Darui” in data de 24 decembrie 2016, intre orele 11.00 si 13.00, in Parcul Copiilor din Tiglina 1.

Actiunea se va desfasura langa Bradul de Craciun si include un miniconcert de Colinde si poezii de Craciun iar Mosul va imparti cadouri copiilor de pana la 10 ani.

Invitam toti partenerii si participantii de la primele editii sa ne sprijine si acum si, bineinteles, îi invitam pe toti cei care vor sa contribuie la aceasta bucurie a copiilor.

Avand in vedere ca au inceput deja Sarbatorile Craciunului si Anului Nou, luna decembrie fiind denumita si Luna Cadourilor, rugam parintii si copiii sa aduca un cadou pentru un copil mai mic, care sa includa carti, jucari si hainute.

Regulament:

Copiii participanti trebuie sa fie in permanenta supravegheati de parinti. Nu lasati copiii in grija organizatorilor.

Toti copiii care vin au voie sa participle la toate actiunile. Pentru a canta un colind sau a spune o poezie, copiii trebuie sa se inscrie la organizatori.

La sosire donatorul lasa pachetul la organizatori si primeste un talon care il va ajuta in a doua parte a serbarii sa primeasca un cadou dintre cele aduse de copiii mai mari decat el.

Darurile (cartile, jucariile sau hainutele…) pe care copiii le ofera copiilor mai mici trebuie sa respecte urmatoarele:

Pe pachete trebuie sa se scrie varsta si sexul copilului caruia ii sunt destinate lucrurile. (ex: baiat de 5 ani). Rugam a scrie pe pachet si numele donatorului, telefonul si/sau e-mail-ul parintelui.

Un pachet poate contine obiecte destinate unei singure persoane. Daca lucrurile sunt destinate mai multor categorii de copii, puteti face mai multe pachete si pe fiecare colet trebuie sa fie trecuta varsta si sexul copilului caruia ii sunt destinate.   

Intr-un pachet pot fi lucruri diverse (cartile la un loc cu hainutele…).

Obiectele donate trebuie sa fie in stare buna, sa fie curate, ambalate, pentru a face o bucurie deplina celui care le primeste. Obiectele mai mari pot fi aduse si neambalate (ex. o bicicleta).

Va multumim si va dorim tuturor Craciun fericit si la multi ani!

Asociatia “BAS.ro”

presedinte - Mihai Popa