Toamna Românească se repetă cu proteste în toată țara Ți s-a întâmplat și ție ca oriunde mergi cu un tricou cu „Salvați Roşia Montană” sau „FânFest” să vezi cum oamenii zâmbesc imediat și se deschid, devin mai prietenoși. Exact ăsta a fost spiritul care a generat protestele din 2013, în ceea ce s-a numit Toamna Românească. La mișcarea noastră au participat oameni cu drept de vot și mai ales tineri cu drept de vot, care voiau în România un stat de drept, nu despotism și corupție. Guvernul, pus față în față cu această opoziție puternică, a bătut în retragere atunci, sperând să fie reales. Dar asta nu înseamnă că a renunțat la corupție, la despotism sau la proiectul minier în care deține o cotă de 20%. Nici vorbă!

Acum, doar patru ani mai târziu, Guvernul Tudose vrea să bată din nou palma cu Gabriel Resources. În prezent, negociază un compromis cu compania minieră pentru a pune capăt arbitrajului internațional chiar dacă România ar putea câștiga litigiul, dacă și-ar juca corect cartea.

Citește și apoi distribuie prietenilor informații privind afacerea murdară plănuită de Tudose și partenerii săi de guvernare. Acești oameni politici, care decid acum viitorul arbitrajului, au susținut ani de-a rândul corupția de la Roșia Montană.

Citește acum!

În seara aceasta, ne luăm din nou peturile cu pietricele, mesajele anti-corupție și steagurile cu Salvați Roșia Montană. Se anunță mobilizare generală în 11 orașe din țară și din diaspora. Nu sta deoparte, căci dacă pierdem Roșia Montană, vom pierde tot ce am câștigat în 2013 împotriva politicienilor corupți. Iar pentru o întreagă generație de români, această opțiune nu există.

Ne vedem în stradă! Uniți salvăm Roșia Montană!
Echipa de-clic

PS 1: Nu uita să îți schimbi fotografia de profil pe facebook și spune răspicat că nu cedăm Roșia Montană!